Napad nožem u školi: Čuvar ranio najmanje 37 djece i dvoje odraslih (VIDEO)
Ilustracija

Napad nožem u školi: Čuvar ranio najmanje 37 djece i dvoje odraslih (VIDEO)

Najmanje 39 osoba povrijeđeno je jutros u napadu nožem na jugu Kine, prenose kineski državni mediji.

AP navodi da se napad dogodio u jednom vrtiću, dok Dojče vele prenosi da je do napada došlo u osnovnoj školi na jugu Kine.

Prema navodima lokalne vlade okruga Kangvu u regionu Gunagsi, 37-oro djece i dvoje odraslih zadobili su povrede različitog stepena.

Kineski državni mediji identifikovali su napadača kao čuvara u školi, koji se preziva Li, prenosi AP.

Za sada nije poznat motiv napada, a osumnjičeni je zadržan u pritvoru dok traje istraga, dodaju mediji.

Kineska televizija ČTV navodi da je u napadu povrijeđeno 40 osoba, od kojih troje teško, uključujući direktora škole, još jednog čuvara i učenika.

Video u prilogu može biti uznemirujućeg sadržaja.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.