Torbe koje morate imati ovog proljeća
Ilustracija

Barem jedna se ove sezone mora naći u vašoj ruci ili na ramenu

Torbe koje morate imati ovog proljeća

Čak i da ovog proljeća odolite živopisnoj odjeći, znamo čemu nećete moći. Obojenim torbama.

Ili da preciziramo, torbicama! Neke su toliko minijaturne da je jasno da služe samo za "paradu". Svejedno, barem jedna se ove sezone mora naći u vašoj ruci ili na ramenu.

Izbor je zaista veliki, od onih u svim nijansama plave boje (od najsvjetlije do kraljevske), pa zelene (od rezedo, preko nijanse trave do smaragdne), tu su i fluorescentni primjerci, ljubičasti, crveni, žuti, narandžasti, srebrni...

Nije samo boja, međutim, adut ovogodišnjih modela. Privlačna je i njihova forma.

Osim četvrtastih, sa jednom ili dve ručke, u ponudi su i torbe neobičnih oblika - jajaste, valjkaste, kupaste... Na većini dominiraju metalne kopče i lanci, što ih čini vrlo elegantnim.

Kako je riječ o veoma upečatljivim modelima, bilo bi pretjerano da obuću usklađujete sa njima. Ovo se naročito odnosi na "vrišteće", neonske torbice, koje su potpuno samostalna modna priča.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.