Provalnik  za dva sata pljačke u mjenjačnici odnio 20 eura
Ilustracija

Napravio više štete nego što je uspio da odnese

Provalnik za dva sata pljačke u mjenjačnici odnio 20 eura

Neobična pljačka dogodila se u jednoj mjenjačnici u Beogradu u kojoj je pljačkaš "vršljao" dva sata po objektu da bi na kraju odnio samo 20 eura.

Vlasnik mjenjačnice u Ugrinovcima Srđan ispričao je da je pljačkaš u fantomki probušio 3 rupe u zidu koji odvaja prodavnicu prehrambene robe i mjenjačnicu, kako bi došao do kase, a u noj je našao između 2.500 i 3.000 dinara (oko 20 eura).

Pljačkaš je u akciju krenuo iz prehrambene prodavnice, koju od mjenjačnice dijeli samo gipsani zid.

"Ušao je oko 21.40, bio je u mjenjačnici sve do ponoći. On je obio vrata susedne prodavnice, tamo je uništio robu, isjekao pult, a onda je uzeo PP aparat i tukao u zid, kako bi ga razbio. Onda je ušao u mjenjačnicu, ali u dio gdje su mušterije. Kada je vidio da ne može do kase, jer je zaključano, lupao je aparatom za gašenje požara po blindiranom staklu, koje je naprslo, ali nije mogao da ga slomi", priča vlasnik.

Potom je, objašnjava vlasnik, odlučio da opet iz prodavnice napravi rupu i uđe u dio sa novcem i kompjuterima. Napravio je zapravo još dvije rupe i uspio, ali to kamera nije snimila, jer je vjerovatno pokidao žice dok je razbijao zid.

Na kraju je došao do kase, a u noj zatekao tek dvadesetak eura.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.