Dan zaljubljenih: Četiri načina da ga vaša djevojka pamti čitav život
Ilustracija

Dan zaljubljenih: Četiri načina da ga vaša djevojka pamti čitav život

Dan zaljubljenih mnogi parovi slave kao praznik velike ljubavi. Momci i djevojke danima se dovijaju što originalnijih načina kako da obraduju voljenu osobu.

Tim povodom, ukoliko već niste smisli svoje iznenađenje mi vam donosimo par predloga.

Romantično

Kupite djevojci buket cvijeća ili jedan cvijet. Posle toga ljepšu polovinu odvedite u neki lijep restoran na romantičnu večeru uz svijeće. 

Aktivno

Ukoliko vaša dama preferira više akcije, naš predlog je da je dočekate sa čokoladom u ruci i da se zajedno zaputite na kuglanje ili na peintbol. Poslije toga možete da odete do nekog paba i da se opustite uz piće i pikado.

Fensi

Imate djevojku koja voli prefinjene stvari? Nije problem, imamo rješenje. Kad se sastanete sa njom, poklonite joj bombonjeru koja će biti idealna uvertira za otmeni restoran u koji ćete je odvesti. Poslije lijepe večere i deserta, vaša djevojka biće oduševljena izlaskom u neki popularni klub gdje ćete se zabaviti.

Originalno

Ako želite da se izdvojite i da budete originalni, naš predlog je da kupite neke lijepe kolačiće sa ispisanim porukama na njima. To je sitnica koja će je oduševiti, jer malo muškaraca razmišlja u tom smjeru. Ukoliko je vaša ljepša polovina ljubitelj vina, najidealnije je da je odvedete u neku lijepu vinariju na degustaciju i lijepu priču o vinu. A, poslije toga… snađite se!

Izvor: Dnevno.rs

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.