Džemper- haljina neizostavan modni komad ove zime
Ilustracija

Birajte modele u žutoj, tirkiznoj, boji cimeta, meda, rđe

Džemper- haljina neizostavan modni komad ove zime

Trikotaža nam se vratila na mala vrata, ali, kako je oličena u vidu predimenzioniranih džempera, nije mogla da ostane nezapažena.

Ovi džemperi su dobili više namjena.

Tako su ove zime veoma popularni džemperi-haljine, koje možete da nosite uz farmerke ali i samo preko čarapa, uz čizme čija dužina prelazi koljena.

Nećete pogriješiti ako se opredjelite za potpuno ravan ili model asimetričnog kroja. Moderni su, takođe, džemperi-kaputi, oni koje možete da odjenete samo preko majice ali, zbog debljine, i preko sakoa, jakni ili debelih rolki. Na taj način preuzimaju ulogu najtoplijeg odjevnog predmeta.

 

Da biste do kraja ispratili ovaj trend, birajte modele u žutoj, tirkiznoj, boji cimeta, meda, rđe... I, ako je moguće, tkane u animal dezenu, koji je ove sezone jedan od vodećih na modnoj sceni.

Pod uslovom da ste ispoštovali ovaj savjet, za vrhunski trendi izgled potrebni su vam još samo dobar par obuće i odgovarajuća torba.

 

 

Novosti

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.