Crnogorska: Ne damo Budvu reketašima
Foto: Crnogorska

Crnogorska: Ne damo Budvu reketašima

Budvanski odbor Crnogorske partije pozvao je sve građane da dignu glas protiv, kako navode, svega što nije po zakonu, protiv svega što ugrožava budućnost grada.

U Crnogorskoj kažu i da Budva u posljenjim godinama nije "zaslužila" niti jedno kapitalno ulaganje od Vlade Crne Gore, niti po jednom osnovu, iako se, kako dodaju, budžet države u ogromnom procentu realizuje baš na teritoriji opštine Budva.

„Nema ulaganja u zdravstvo, obrazovanje, puteve u nadležnosti Vlade, nema ulaganja u servise građanima", poručuju iz Crnogorske.

Iz Crnogorske poručuju i da, ne daju Budvu reketašima.

„Ne damo Budvu ministrima, tužiocima, korumpiranim službenicima, ljudima koji parama žele da legalizuju mutne radnje i tako ostvare profit na uštrb svih građana Budve. Ne želimo da postanemo spavaonica, niti da sugrađane pretvorimo u robove sistema“, navodi se u saopštenju Crnogorske.

Žele da, kako dodaju, njihova djeca i potomci uživaju u svome gradu kao što su oni mogli nekada.

„Pozivamo sve građane da nam se obrate i ukažu na svoje viđenje stvari , a istovremeno obećavamo da će se glas Crnogorske čuti i pomoći da se problemi aktuelizuju na medijima i u drugim vrstama javnog oglašavanja", navodi se u saopštenju Crnogorske.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.