Pripadnici nulte krvne grupe najbolji u krevetu
Foto: ilustracija

Dodatno se potrude

Pripadnici nulte krvne grupe najbolji u krevetu

Seksualne vještine zavise od više stvari, od kojih će nam prvo na pamet pasti iskustvo. Ipak, zanimljivo je da se u cijelu priču mogu uključiti i - krvne grupe?!

Recimo, neki se u krevetu dodatno potrude, a najveći poraz im je ako druga strana nije zadovoljena.

To je upravo opis krvne grupe 0, koja važi za najboljeg seksualnog partnera. Mnogi od pripadnika ove krvne grupe radije bi sebi uskratili užitak, nego da partner/partnerka ostane nezadovoljena. Radi se ujedno o najčešćoj krvnoj grupi, a muškarci koji joj pripadaju imaju najmanje problema s potencijom.

Pripadnici krvne grupe 0, vole da eksperimentišu i vrlo su inovativni pod čaršafima. Ne trpe monotoniju pa sebi čak postavljaju i teško ostvarive ciljeve, koje najčešće ostvaruju. Najbolje je kada su oba partnera 0 krvna grupa, jer se A, B i AB ne snalaze tako dobro u krevetu.

Naučnici sa Univerziteta u Ordu utvrdili su da muški pripadnici krvne grupe A, B i AB, imaju otprilike četiri puta više šanse za probleme s potencijom i erektilnu disfunkciju. Rezultati studije pokazali su da je čak 42 odsto muških učesnika krvne grupa A imalo problema s potencijom, a bilo je samo 16 posto onih koji su to priznali unutar grupe 0. 

Još uvijek nije jasno zašto krvna grupa igra ulogu u seksu, ni zašto utiče na potenciju.

Izvor: Metro-portal

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.