Djevojčica povrijeđena na skijalištu Savin kuk, prebačena u KCCG
Ilustracija

Sudar sa drugim skijašem

Djevojčica povrijeđena na skijalištu Savin kuk, prebačena u KCCG

Djevojčica iz Podgorice stara 12 godina povrijeđena je danas oko 13 časova na skijalištu Savin kuk. Do povrede je došlo prilikom sudara sa drugim skijašem na dijelu staze "Mali dernek".

Pripadnici Gorske službe spasavanja (GSS) i ekipa prve pomoći koja djeluje na skijalištu blagovremeno su je zbrinuli i transportovali u medicinsku ustanovu na Žabljaku, pišu Vijesti.

Nezvanično, djevojčica je zadobila povrede butne kosti i nakon potrebnih snimanja biće transportovana helikopterom u Klinički centar Crne Gore.

Na licu mjesta vidljivi su tragovi krvi koji su, po tvrdnji pripadnika GSS, nastali krvarenjem povrijeđenog jezika.

U medicinski tretman na skijalištu odmah su se uključili dr Miodrag Radunović i dr Aligrudić koji su se tu zatekli a potom djevojčicu propratili tokom daljeg medicinskog tretmana na skijalištu i u žabljačkoj zdravstvenoj stanici, pišu Vijesti.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.