PSG potvrdio: Nejmar van terena dva mjeseca
Nejmar

PSG potvrdio: Nejmar van terena dva mjeseca

Pari Sen Žermen potvrdio je da će Nejmar odsustvovati sa terena od šest do osam sedmica zbog povrede skočnog zgloba lijeve noge.

"Testovi urađeni u nedelju uveče potvrdili su da postoji oštećenje ligamenata lijevog skočnog zgloba. Zbog toga će Nejmar biti van terena od šest do osam nedelja. Novi testovi biće urađeni za 72 sata, kako bi se precizno utvrdila težina povrede“, navedeno je u saopštenju.

Brazilski fudbaler bi, dakle, mogao da se vrati u ekipu sredinom januara ili čak u februaru.

Nejmar se povrijedio u 87. minutu utakmice protiv Sent Etjena. U jednom duelu je stao na nogu Ivana Masona, a onda izvrnuo skočni zglob. Teren je napustio na nosilima.

Brazilac je ove sezone postigao tri gola, uz isto toliko asistencija, u deset mečeva Lige 1.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.