Mesiju ne prija hladnoće i vrijeme Pariza
Lionel Mesi u Parizu, Foto: Reuters

Mesiju ne prija hladnoće i vrijeme Pariza

Lionel Mesi se nije baš najsrećnije privikao na Pari sen Žermen. Iako je dao četiri gola za "svece" od njega se očekivalo više, a jedan od razloga zbog kojih je tako je možda klima.

Pariz je definitivno grad koji je klimatski zahtjevniji u odnosu na Barselonu u kojoj je Argentinac proveo čitavu karijeru. Klima ne bi nikako smjela da bude izgovor Mesiju za manjak golova i motivacije, a da se Leu ne dopada hladno vrijeme i snijeg otkrio je njegov prijatelj Luis Suares.

"Naš odnos je neizmijenjen. Svakog dana se čujemo. Pričamo o utakmicima, porodici… Rekao mi je da je bio u problemu kada igra na hladnoći, posebno po snijegu. Moraš da se navikneš na hladno vrijeme tamo", rekao je Luis Suares za TNT.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.