Žena uhvatila muža u prevari pa napravila neviđenu scenu (VIDEO)
Foto: Screenshot

Žena uhvatila muža u prevari pa napravila neviđenu scenu (VIDEO)

Žena je uhvatila nevjernog supruga kako je varao dok je sjedio u kafiću sa svojom ljubavnicom. Ono što je uslijedilo pretvorilo se u pravi akcioni film.

Naime, dok je muškarac sjedio u kafiću navodno sa ljubavnicom, naišla je njegova žena koja je napravila opšti haos u kafiću. Počela je da ih udara, ljubavnicu je čupala za kosu, sve dok je nije bacila na pod. I baš kad je u jednom trenutku djelovalo da se situacija smirila, povrijeđena žena je iz sve snage počela da ih gađa plastičnim stolicama.

U jednom trenutku je ljubavnica pokušala da pobjegne, ali je žena trčala za njom i nastavila da je udara. Kako je sve to izgledalo pogledajte na snimku:

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.