Žena stradala pri pokušaju da napravi selfi, pala sa 27. sprata (VIDEO)
Foto:Screenshot

Žena stradala pri pokušaju da napravi selfi, pala sa 27. sprata (VIDEO)

Sandra Manuela Da Costa Macedo (27) preminula je od posljedica pada sa balkona s 27 sprata zgrade u Panami.

Njen pad sa zgrade Luxor Tower snimili su radnici koji su radili na obližnjoj zgradi, piše Corriere della Sera. 

Učiteljica i majka dvoje djece, je sjedjela na ogradi balkona jer je htjela napraviti selfi uz pomoć štapa za slikanje, ali je izgubila ravnotežu i pala u ambis. 

Na snimku se vidi žena koja sjedi na ogradi, okrenuta leđima, djeluje da je htela uhvatiti se za ogradu, a potom slijedi njen pad. I dok pada u ruci drži štap za selfije. Na snimku se čuje radnik koji govori da je žena luda što sjedi gore, a zatim paničnim glasom počinje da viče da žena pada. 

Uznemirujući snimak:

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.