Nicole Kidman u Veneciji primila potresnu vijest: U šoku sam, moje srce je slomljeno

Nicole Kidman u Veneciji primila potresnu vijest: U šoku sam, moje srce je slomljeno

Nicole Kidman boravila je u Veneciji na filmskom festivalu kada je primila potresnu vijest.

Naime, glumica je u Veneciju doputovala kako bi preuzela nagradu za najbolju glumicu na festivalu u trileru ''Babygirl''. Nažalost, samo nekoliko sati prije preuzimanja nagrade saznala je da joj je preminula majka.

Nakon što je primila vijest o smrti 83-godišnje majke, Kidman se odmah vratila kući, a njenu nagradu je primila rediteljica filma Halina Reijn.

Rediteljica se potom obratila prisutnima pa pročitala pismo koje je ostavila Kidman.

"Danas sam stigla u Veneciju i nedugo nakon sam saznala da je moja lijepa, hrabra majka Janelle Ann Kidman upravo preminula. U šoku sam i moram ići svojoj porodici, ali ova nagrada je za nju, ona me oblikovala, ona me vodila, ona me stvorila. Izuzetno sam zahvalna što mogu svima vama izgovoriti njeno ime kroz Halinu. Sudar života i umjetnosti je težak, a moje srce je slomljeno. Volimo vas sve", stajalo je u pismu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.