Slavni muzičar hospitalizovan nakon što je zadobio teške opekotine: Lice mi je spaljeno
Foto: X.com

Slavni muzičar hospitalizovan nakon što je zadobio teške opekotine: Lice mi je spaljeno

Sid Wilson iz heavy metal benda Slipknot hospitalizovan je nakon što je zadobio teške opekotine. On se oglasio na Instagramu i fanovima objasnio šta se dogodilo.

"Lice i obrazi su mi spaljeni. Eksplozija me pogodila u lice. Biću dobro, ali sam imao ozbiljne opekotine po licu i rukama", kazao je.

Na snimku je pokazao kako sada izgleda. Dodao je da su ljekari uradili rendgenske snimke grudnog koša kako bi utvrdili da li se nagutao plamena.

VATRA
Takođe je naveo kako je bio na imanju zajedno sa svojom djevojkom Kelly Osbourne u Iov i pokušavao da naloži vatru. Kelly je zatim rekla: "On se doslovno zapalio. Sve je eksplodiralo".

Nasreću, situacija sada nije ozbiljna i on se dobro oporavlja. Fanovima je poručio da će se potruditi da što prije započne s turnejom. Takođe je naveo kako planira otići u drugu zdravstvenu ustanovu kako bi nastavio s liječenjem.

"Biću u redu. Sve vas volim", kazao je na kraju snimka. On je inače poznat po svojim vratolomijama koje izvodi na nastupima poput skakanja u publiku, udaranja samog sebe različitim instrumentima itd.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.