Jelena Karleuša snimila najskuplji spot u karijeri
Instagram

Jelena Karleuša snimila najskuplji spot u karijeri

Pjevačica Jelena Karleuša prošlog ljeta je nakon čak 11 godina pauze obradvoala svoju vjernu publiku i objavila dva albuma "Alpha" i "Omega" koji su doživjeli vrtoglavu popularnost.

Nekoliko dana kasnije napravila je koncert koji je pomjerio sve granice na domaćim prostorima kada su promocije u pitanju, a godinu dana kasnije, na svoj rođendan objavila je najskuplji spot u karijeri za pjesmu "Benga", prenosi Kurir.rs.

Album "Alpha" je nakon objavljivanja spota za pjesmu "Benga" doživio ogroman "comeback" i za 12 sati se vratio na drugu poziciju po slušanosti na "Serbia Apple Music" top listi i to godinu dana nakon što je objavljen.

Podsjetimo, nedavno je Karleuša na Instagramu i sama objasnila fenomenom pjesme "Benga" koju mnogi u početku nisu mogli da razumiju.

- Kada su prošle godine izašli albumi "Alfa i Omega" pjesma "Benga" bila je omalovažena do te mjere da je na društvenim mrežama proglašena za skip pjesmu. Desio se i presedan u istoriji šou-biznisa, da sam autor teksta (u ovom slučaju Gazda Paja) na X-u napiše da je pjesma, citiram "neslušljiva" i da je saglasan sa mišljenjem većine da je pjesma promašaj iako je pjesmu napisao i za to dobio honorar - napisala je Jelena i dodala:

- Pjesma "Benga" po slušanju nije prelazila statističku grešku što su pokazivale sve brojke i pregledi. Jedino što je imalo tendenciju da obori sve rekorde bio je hejt. Javne ličnosti su se utrkivale da daju svoj uglavnom negativan sud i doprinesu masovnom napadu. Godinu dana kasnije, pjesma "Benga" bilježi skok slušanosti od 800 posto po statistici na muzičkim platformama i sada vodi kao najslušanija pjesma ljeta. Bilo je potrebno godinu dana da pjesma "eksplodira" na TikToku i ja sam je uvrstila na spisak pjesama na koncertima. Da, čak sam je i ja privremeno bila izbacila. Sada bengamo zajedno uz novi muzički pravac koji sam rodila u bolnom porođaju bez epidurala dugom godinu dana.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.