Injac: U septembru besplatan prevoz autobusima
Olivera Injac

Injac: U septembru besplatan prevoz autobusima

Besplatan prevoz autobusima preduzeća Putevi važiće tokom septembra i ovakva odluka donosi benefite i gradu i građanima, saopštila je Olivera Injac, gradonačelnica Podgorice

Ona je istakla da joj je drago što su u prilici da na ovaj način obilježe Evropsku nedjelju mobilnosti i promovišu usluge gradskog prevoza koji se kontinuirano unapređuje.

"Ujedno, ovo je najbolji način da odgovorimo na potrebe građana koji koriste ove usluge. Brojni servisi i usluge koje Glavni grad omogućava su unaprijeđeni zahvaljujući ukidanju neproduktivne potrošnje i racionalizaciji troškova koji su opterećivali budžet grada", kazala je Injac.

Odluka o besplatnom prevozu realizovaće se zahvaljući Sekretarijatu za saobraćaj i Putevima koji su odgovorni pristupili planiranju aktivnosti koje se odnose na realizaciju odluke.

"Prošle godine smo imali veoma pozitivno iskustvo sa primjenom ovakve odluke i uspjeli smo da ispunimo sve preduslove kako bismo građanima ponudili ovu značajnu pogodnost i ovog septembra. U velikoj mjeri smo unaprijedili javni prevoz i nastavićemo sa ulaganjima koja će dodatno poboljšati sve naše usluge", kazao je Ninoslav Kaluđerović, sekretar za saobraćaj.

Značajna novina je da se ove godine besplatan prevoz gradskim autobusima omogućava tokom cijelog septembra što je značajno duži periodu u odnosu na prošlu godinu kada je besplatan prevoz omogućen od 11. do 30. septembra 2023.godine.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.