Mujović: Pregovarali sa Demokratama, finalna odluka nije donijeta
Saša Mujović

Mujović: Pregovarali sa Demokratama, finalna odluka nije donijeta

Predsjednik podgoričkog odbora Pokreta Evropa sad, ministar Saša Mujović, saopštio je za Portal RTCG da je taj politički subjekat pregovarao sa Demokratskom Crnom Gorom, ali da finalna odluka nije donesena.

"Jasna je procedura, kako se nešto odnosi - moramo se zvati sjedinice glavnog odbora, pa opštinskog odbora Podgorice i tek kada čujemo stav ljudi, odnosno članova te dvije instance, tek ćemo onda moći donijeti konačnu odluku i imati zvanični stav", istakao je Mujović.

Zaključio je da bi sjednica trebalo da se održi u naredna dva dana, te da će tek onda imati ovaj jasan stav po pitanju koalicija na lokalnim izborima.

Izbori u Podgorici biće održani 29. septembra. Rok za podnošenje lista ističe 3. septembra.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.