PES još vaga ide li samostalno ili u koaliciji na izbore u Podgorici
Glavni grad Podgorica

PES još vaga ide li samostalno ili u koaliciji na izbore u Podgorici

Pokret Evropa sad PES još nije odlučio da li će samostalno ili u koaliciji nastupiti na podgoričkim izborima 29. septembra, tvrdi izvori CdM-a iz ove partije.

Prema nezvaničnim informacijama CdM-a, PES je razgovarao sa Demokratma i nekadašnjim DF-om o formiranju velike koalicije u Podgorici.

Razgovori i dalje traju, a konačna odluka biće donijeta uskoro.

“Parlamentarna većina koja je ostala posvećena pobjedi ostvarenoj na sudbonosnim izborima 30. avgusta 2020. godine, a koja je danas oličena i u izvršnoj vlasti, treba da izađe zajedno na lokalnim izborima u Podgorici, ne bi li odbranila izbornu volju građana koji su tražili slobodu i promjene”, saopštio je nefavno šef poslaničkog kluba Nove srpske demokratije (NSD) Dejan Đurović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.