Opozicija burno reagovala zbog, kako kažu, neodgovornog ponašanja premijera

Opozicija burno reagovala zbog, kako kažu, neodgovornog ponašanja premijera

Čarapić brani Spajića: Možda je na Azurnoj obali, ali nikad ne pije šampanjac, samo pre-workout i vodu

Premijer Spajić ima pravo da sa svojim bratom i ljepšom polovinom pođe na more. Izvršna vlast odmara dok Skuština radi, to je normalno, poručio je šef poslaničkog kluba Pokreta Evropa sad Vasilije Čarapić.

On je u Skupštini kazao da Spajić "možda odmara na Azurnoj obali danas".

-Mogu da tvrdim da Spajić nikada ne pije šampanjac, samo pre-workout i vodu. Možda je nekad popio pivo, rekao je Čarapić.

Podsjećamo, premijer Spajić uslijed boravka na odmoru van Crne Gore neće prisustvovati sjednici Savjeta za bezbjednost i odbranu koja je zakazana za 20. avgust.

To je indirektno potvrđeno u današnjem saopštenju kabineta premijera, uz obrazloženje da Spajić ima "ranije preuzete obaveze".

U crnogorskim medijima ali i na društvenim mrežama objavljene su fotografije premijera iz elitnog ljetovališta u Sen Tropeu. Zbog toga su burno reagovali iz opozicije na današnjem zasjedanju parlamenta.

Poslanik DPS-a Andrija Nikolić pitao je „đe je danas predsjednik Vlade i zašto se ponižavaju građani“.

-Četiri puta je propala sjednica premijerskog sata jer se premijer nije pojavio, kazao je Nikolić i dodao da se nikada nije dogodilo da predsjednik Vlade otkazuje premijerski sat iz privatnih razloga.

Poslanik GP URA Miloš Konatar kazao je da je premijer Spajić danas u Sen Tropeu i pozdravio aktiviste GP URA koji su, kako kaže, vidjeli ga u Francuskoj.

Izvor:Pobjeda

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.