Brđanin: Đukanović ima pravo na obezbjeđenje, sve smo pojasnili na Odboru

Brđanin: Đukanović ima pravo na obezbjeđenje, sve smo pojasnili na Odboru

Milo Đukanović kao bivši predsjednik ima pravo za obezbjeđenje, poručio je nakon sjednice Odbora za bezbjednost direktor Uprave policije Zoran Brđanin.

On je kazao da je Odbor usvojio izvještaj.

“Razumio sam da su pojedini poslanici mislili da je bilo nedostatka komunikacije između ANB-a i policije.

Sve smo to pojasnili i nema više nejasnoća. Bilo je potrebe za pojašnjenje poslanicima, ali pojedini poslanici misle da i dalje nije tako. Đukanović kao bivši predsjednik ima pravo na obezbjeđenje.

Dio o ugroženosti Đukanovića je tajni podatak”, kazao je Brđanin.

Upitan da li je bilo propusta, kaže da nije u smislu institucionalnih postupanja.

“Kakva su bila postupanja službenika to ćemo tek da vidimo”, naveo je.

Direktor policije kaže da je njegov odnos sa ministrom unutrašnjih poslova Danilom Šaranovićem bolji nakon njegovog povratka na funkciju.

“Ja i Šaranović sarađujemo sa tačno definisanim zakonskim okvirima i u ovom trenutku nemamo otvorenih pitanja i nadam se da ih neće biti.

Ništa za sada ne ometa naše funkcionisanje”, navodi Brđanin.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.