Aktivna dva veća šumska požara na Radovču i Medunu, vjetar otežava akcije gašenja

Aktivna dva veća šumska požara na Radovču i Medunu, vjetar otežava akcije gašenja

Pripadnici Službe zaštite i spašavanja Glavnog grada gase dva veća šumska požara na Medunu u Kučima i na Radovču u Piperima.

VD komandira Službe zaštite i spašavanja Zdravko Blečić kazao je za Portal Analitika da su spriječili širenje požara prema kućama, ali da im vjetar otežava gašenje.

“Na Radovču su dvije naše ekipe sa dva vozila, a na Medunu jedna, koja očekuje pojačanje. Vjetar pravi veliki problem, jer raspiruje požare I širi ih u više pravaca”, kazao je Blečić za portal Analitika.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.