U Baru megakruzer „Sun Princess“ sa preko 4.400 turista i 1.600 članova posade

U Baru megakruzer „Sun Princess“ sa preko 4.400 turista i 1.600 članova posade

Megakruzer ''Sun Princess'' američke kompanije ''Princess Cruises'' uplovio je jutros u luku Bar. Najvećim kruzerom, koji je do danas posjetio Crnu Goru, u Bar je doputovalo oko 4.400 turista i 1623 člana posade.

Ovo je šesto uplovljavanje megakruzera „Sun Princess“ na gat Port of Adria, prenosi Primorski portal.

Tokom 2024. godine planirano je osam uplovljavanja megakruzera „Sun Princess“ u luku Bar.

Podsjetimo, prvo uplovljavanje mega kruzera „Sun Princess“ polovinom aprila ozvaničilo je početak ovogodišnje kruzing sezone u Baru.

Megakruzer „Sun Princess“ danas isplovljava iz luke Bar u 18 časova.

Za Primorski portal pomorski agent Boka Adriatic doo Jovan Morić je potvrdio da je „Sun Princess“ najveći kruzer koji je do sada uplovio u crnogorske vode.

Izvor:Standard

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.