(VIDEO)

(VIDEO) "Majke Srebrenice": Zahvalne smo Crnoj Gori i BS-u na putu prema istini i pravdi

"Majke Srebrenice" zahvalne su Crnoj Gori na, kako kažu, putu prema istini i pravdi.

- Bošnjačka stranka je 2021. godine učinila dosta. Pokrenula je rezoluciju, što je nama najvažnije. Osudilo se sve ono što se desilo. Evo i ova druga rezolucija, vlact Crne Gore nam je i tu dala podršku, na čemu smo im zahvalni. Mrtvi se ne mogu vratiti, ali moramo živima dati nadu da ide nabolje i da će biti bolje - kazala je Subašić ispred Udruženja "Majke Srebrenice.

Zajedničkom životu u Crnoj Gori doprinijeće i novi politički momenat, smatraju u Udruženju. 

- Želim da čestitam Bošnjačkoj stranci  na formiranju ove vlasti. Treba zajedno raditi, zajedno voditi dijalog, tražiti nešto najbolje, - kazala je Subašić.

Ona je osudila napad na predsjednika BS-a Ervina Ibrahimovića zbog odluke te partije da uđe u 44. vladu Crne Gore.

- Šta su radili prije njega, koliko su uradili na tome, na istini, na pravdi, na povjerenju, na pomirenju. Ništa - kazala je Subašić.

Izvor:Dan

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.