PES: Naručenim istraživanjima DPS prikriva od birača totalni fijasko
Pokret Evropa sad

PES: Naručenim istraživanjima DPS prikriva od birača totalni fijasko

Istraživanja koja rade DPS i njegovi sateliti nemaju nikakve veze sa realnošću, što će ubrzo pokazati lokalni izbori u Podgorici i Kotoru, saopštili su iz PES-a.

"Iz razloga što stoje jako loše, pogotovo nakon kampanje ubjeđivanja javnosti da je 222 eura veće od 600 i 800 eura, te da su penzije od 145 eura i prosječne plate oko 500 eura jedino održivo rješenje usljed globalnog rasta cijena, DPS-u i opoziciji je jedino ostalo da sami pišu istraživanja, predstavljajući ih objektivnim i relevantnim", navode u saopštenju.

Poručuju da će "uzaluda biti dogovor DPS-a sa predsjednikom države i ostalim partijama koje su podržale skraćenje mandata u Podgorici, jer politika Pozitivne kojom je sada inficiran predsjednik države, više nema prolaznost". 

"Zato naručenim istraživanjima DPS prikriva od birača totalni fijasko, nakon realne spoznaje kako se opozicija kotira u biračkom tijelu. Osim što DPS napuštaju tradicionalni koalicioni partneri, rasulo koje će tek uslijediti, kako vladavina prava bude jačala, ne mogu zaustaviti nikakve fiktivne sondaže", navodi se u saopštenju.

Navode da, kako stoje udruženi opozicioni politički blokovi DPS-a i predsjednika države, ubrzo će se uvjeriti javnost, a i autori "istraživanja".

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.