DPS: Deponija gori, smeće u Željezari, kontejneri puni – dobro došli u Nikšić

DPS: Deponija gori, smeće u Željezari, kontejneri puni – dobro došli u Nikšić

Opštinski odbor Demokratske partije socijalsita Nikšić ukazao je na loše upravljanje tim gradom.

“Poštovani građani i građanke Nikšića, dobro došli u Sunčani grad. Prostor blizu Željezare, đe se danas odlažu tone smeća i to zamislite gdje – u privatnim halama za koje Opština plaća zakup. Malo naprijed je planirani plac za odlaganje građevinskog otpada, a nedaleko u Gračanici planirano je postrojenje za preradu nusproizvoda životinjskog porijekla. I sve to na 500 metara vazdušne linije od pluća Nikšića, parka šume Trebjesa. Dobro došli u Sunčani grad, gdje se odlaže smeće, građevinski otpad i prerađuju nusproizvodi životinjskog porijekla, idealno mjesto za život, po mjeri aktuelne lokalne vlasti u Nikšiću”, navodi DPS.

Pitaju se da neće do Nikšića naići ekološke, sanitarne i druge inspekcije, predstavnici ministarstava, čisto ako ih put nanese.

“Nema mraka sa Trebjese”, poručuje Opštinski odbor DPS Nikšić.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.