Tramp tvrdi: Obama ne podnosi Bajdena, primorao ga je da se povuče

Tramp tvrdi: Obama ne podnosi Bajdena, primorao ga je da se povuče

Sve demokrate su napustile Džoa Bajdena, primoravajući ga da bira između dobrovoljnog napuštanja trke ili prinude, stoga nije imao izbora, tvrdi bivši američki predsjednik Donald Tramp.

Tramp tvrdi da nekadašnji američki predsjednik Barak Obama ne podnosi Bajdena, te da ga je zajedno sa drugim vodećim demokratama primorao da se povuče iz izborne trke.

"Obama Bajdena ne podnosi i nije podržao njegovu nominaciju za demokratskog kandidata za predsjednika SAD. Čak ga je i bivša predsjednica Predstavničkog doma Nensi Pelosi odbacila", kazao je Tramp u intervjuu za "Njujork post".

Prema njegovim riječima, sve demokrate su napustile Bajdena, primoravajući ga da bira između dobrovoljnog napuštanja trke ili prinude, stoga nije imao izbora.

Nakon skoro mjesec dana iznenađujuće agresivne medijske kampanje i intenzivnih poziva velikog broja demokrata da se povuče iz predsedničke trke, Bajden je objavio da se ipak neće nadmetati na izborima u novembru.

Naime, Bajden je podržao Kamalu Haris kao kandidata demokrata.

Izvor:RTCG

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.