Muškarac optužen da je prijetio Trampu na društvenim mrežama

Muškarac optužen da je prijetio Trampu na društvenim mrežama

Policija je uhapsila muškarca sa Floride koji je optužen da je na društvenim mrežama prijetio bivšem američkom predsjedniku Donaldu Trampu i njegovom kandidatu za potpresjednika, senatoru iz Ohaja Džej Di Vensu, prenose američki mediji.

Kako je saopštila policija iz grada Džupiter, uhapšen je Majkl V. Vajsman koji je optužen za prijetnje ubistvom, prenosi CBS Njuz.

On se nije opirao hapšenju a potom je prebačen u zatvor u Palm Biču, naveo je zvaničnik policije Don Henesi.

Džupiter je inače udaljen 32 kilometra od rezidencije Donalda Trampa Mar-a-Lago u Palm Biču. Kako je navedeno, Vajsman je u više navrata preko Fejsbuka prijetio Trampu, Vensu i njihovim porodicama.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.