Tramp zvanično prihvatio predsjedničku nominaciju

Tramp zvanično prihvatio predsjedničku nominaciju

Bivši predsjednik SAD Donald Tramp prihvatio je sinoć predsjedničku nominaciju Republikanske stranke za izbore 5. novembra na zaključenju nacionalne konvencije u Milvokiju i izjavio da će pobijediti.

Veoma brzo ćemo ponovo Ameriku učiniti velikom, poručio je bivši predsjednik SAD Donald Tramp, upotrebivši slogan svoje kampanje.

“Kandidujem se za predsjednika čitave Amerike, a ne njene polovine – jer nema pobjede u trijumfu jednog dijela”, poručio je Tramp tokom obraćanja koje je trajalo sat i po vremena.

U svom prvom govoru od subotnjeg pokušaja atanteta, na stranačkom skupu u saveznoj državi Pensilvaniji, izjavio je da se obraća porukom samopouzdanja, snage i nade.

“Za četiri mjeseca ostvarićemo veliku pobjedu. Bavićemo se problemima bezbjednosti, potrebno je da riješimo podjele – jer dijelimo sudbinu: ili se zajedno uzdižemo ili propadamo”, rekao je Tramp okupljenima u gradu Milvokiju u državi Viskonsin, prenosi Glas Amerike.

“Ovdje sam da predstavim viziju za čitavu naciju, za svakog građanima, bez obzira na to da li ste mlađi ili stariji, muškarac ili žena, demokrata, republikanac ili nezavisni birač, crnac, bjelac, azijskog ili španskog porijekla: pružam vam ruku vjernosti i prijateljstva”, poručio je republikanski predsjednički kandidat.

Prije njegovog obraćanja Trampu su se pridružili bivša prva drama Melanija Tramp i Ivanka Tramp, njegova starija ćerka i bivša viša savjetnica. To je bio prvi put da su mu se pridružile na konvenciji, koja je trajala ukupno četiri dana. One se nisu obraćale skupu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.