Mikijelj: Od Jovanovića smo dobili ponudu koju nećemo prihvatiti, vlast da se formira na osnovu volje građana
Foto: Media biro

Mikijelj: Od Jovanovića smo dobili ponudu koju nećemo prihvatiti, vlast da se formira na osnovu volje građana

Nosilac liste "Za budućnost Budve" Mladen Mikijelj kazao je da su od nosioca liste “Budva naš grad” Nikole Jovanovića dobili ponudu koju neće prihvatiti.

Mikijelj je, gostujući u Bojama jutra na Televiziji Vijesti, rekao da je zahtjev Jovanovića da prihvate da on bude predsjednik Opštine, a da će se "oko svega ostalog dogovoriti".

- Tražimo da se vlast formira na osnovu izborne volje građana. Imamo informacije da se ta parlamentarna većina između "Budva naš grad" i DPS-a priprema i da su razgovorin neformalno počeli - rekao je Mikijelj.

Nosilac liste "Za budućnost Budve" tvrdi da je dogovor između liste "Budva naš grad" i DPS-a "napravljen i prije nego što su se izbori desili".

- Građanima Budve nije u redu da on (Jovanović) bude gradonačelnik. Građani su jasno saopštili da žele da grad predvodi nosilac liste Za budućnost Budve i samo na toj bazi možemo da pričamo o formiranju vlasti u Budvi - istakao je on.

Mikijelj je ponovio da ukoliko se "ne ispoštuje volja građana idemo na nove izbore".

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.