Spajić: Odgovoran odnos lokalne uprave i infrastrukturni projekti garant ubrzanog razvoja Andrijevice

Spajić: Odgovoran odnos lokalne uprave i infrastrukturni projekti garant ubrzanog razvoja Andrijevice

Predsjednik Vlade Milojko Spajić čestitao je građankama i građanima Andrijevice Dan Opštine.

- Izuzetne istorijske ličnosti vasojevićkog kraja, obogatile su naše društvo, a siguran sam da je ljudski potencijal i dalje jedan od najvitalnijih stubova budućeg razvoja Opštine i cijele sjeverne regije, naveo je Spajić u čestitki.

Predsjednik Vlade ukazao je da građani očekuju odgovoran, domaćinski odnos administracije na svim nivoima i efikasan opštinski servis.

- Nastavkom gradnje auto - puta, čvršćim infrastrukturnim uvezivanjem, kao i zahvaljujući evropskom integrativnom procesu, vjerujemo da Andrijevicu očekuje ubrzani ekonomski progres. Bolja dostupnost i valorizacija sveukupnog privrednog potencijala Opštine, intenzivnija i postojanija saobraćajna komunikacija naših regija sa širim okruženjem, zaustaviće rastući trend iseljavanja stanovnika, stoji u čestitki.

Spajić je uvjeren da će zaokruživanje započetih sistemskih reformskih procesa i kapitalnih infrastrukturnih projekata rezultirati izbalansiranim i održivim razvojem, kao i uravnoteženim životnim standardom u cijeloj državi.

- U ime bogatije, pravednije i izvjesnije budućnosti Andrijevice i Crne Gore, još jednom, čestitam vam veliki opštinski praznik, zaključuje predsjednik Vlade u čestitki.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.