Aerodromi Crne Gore: Radimo u uslovima toplotnog udara, putnike ljubazno molimo za razumijevanje
Aerodromi Crne Gore

Aerodromi Crne Gore: Radimo u uslovima toplotnog udara, putnike ljubazno molimo za razumijevanje

Uprkos ekstremno visokim temperaturama koje su zahvatile našu državu kao i najave da će ovaj toplotni udar potrajati, Aerodromi Crne Gore za sada uspješno realizuju sve operacije na Aerodromu Podgorica i Aerodromu Tivat - poručili su iz Aerodroma Crne Gore.

Očekivano je, kažu, da uslovi u kojima rade nijesu idealni.

"Ipak, bez obzira na povremene nestašice struje, s čim su se već suočavali i građani Podgorice i građani Tivta, oba naša aerodroma imaju agregate zahvaljujući čemu suštinski nastavljamo nesmetan rad. Npr. od 1. do 14. jula 2024. godine na oba aerodroma smo opslužili oko 200 hiljada putnika - po 100 hiljada i u Podgorici i u Tivtu", naveli su u saopštenju.

Aerodromi Crne Gore nastoje, kažu, da putnicima i avio-kompanijama pruže što kvalitetniju uslugu.

"Međutim, imajući u vidu ograničene prostorne kapacitete i eksterne uslove na koje ne možemo da utičemo, sve naše putnike ljubazno molimo za razumijevanje i strpljenje. Zaposleni Aerodroma Podgorica i Aerodroma Tivat uložiće dodatne napore da se opsluživanje putnika i aviona odvija, shodno mogućnostima, na što efikasniji način", zaključili su u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.