Pucnjava u Atini: Uhapšeno 70 osoba
ILUSTRACIJA/ - FOTO: UNSPLASH

Pucnjava u Atini: Uhapšeno 70 osoba

Prije početka današnje utakmice u Atini između fudbalera Panatinaikosa i AEK-a iz Larnake ispred stadiona se dogodila pucnjava u kojoj je troje osoba povrijeđeno, a 70 uhapšeno, prenosi Prototema.

Prema prvim policijskim izvještajima, sukob organizovanih navijača eskalirao je kada je jedna osoba izvukla pištolj i pucala, ranivši čovjeka u nogu, prenosi B92.

Tokom svađe, još dvije osobe su zadobili povrede, jedan je pogođen u stomak i zadobio je ogrebotine, a drugi u ruku. Sva tri povrijeđena lica prevezena su u bolnicu.

Grčka policija je brzo reagovala i na licu mjesta privela više od 70 osoba. Mnogi od uhapšenih su od ranije dovođeni u vezu sa incidentima na stadionima i drugim prekršajima.

Pouzdani izvori ukazuju da policija kontinuirano prati organizovane navijačke grupe, od kojih se neke sumnjiče da djeluju kao kriminalne organizacije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.