Šef ukrajinskih obavještajaca: Bilo je pokušaja ubistva Putina

Šef ukrajinskih obavještajaca: Bilo je pokušaja ubistva Putina

Šef ukrajinske obavještajne službe GUR Kiril Budanov rekao je danas da je bilo nekoliko pokušaja ubistva predsjednika Rusije Vladimira Putina, ali da su oni bili bezuspješni.

Odgovarajući na pitanje u intervjuu za portal "New voice" da li je znao za pokušaje ubistva Putina, šef GUR-a je odgovorio potvrdno, prenosi Blic.rs.

- Bilo je pokušaja ubistva, ali, kao što vidite, do sada su bili neuspješni - rekao je on, prenosi Interfaks Ukrajina.

Budanov je primjetio da je Putin na vlasti u Rusiji više od 20 godina, pa Rusi sada "imaju strah da ga ne izgube, jer je on garant njihove životne stabilnosti."

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov rekao je, komentarišući izjavu Budanova, da je bezbjednost ruskog predsjednika "na odgovarajućem nivou".

- Sve prijetnje kijevskog režima su očigledne, dakle, bezbjednost prvog čovjeka je obezbjeđena na odgovarajućem nivou - naglasio je Peskov.

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.