Pronađena dva kofera s posmrtnim ostacima u Velikoj Britaniji, pokrenuta velika potraga

POZNAT OPIS OSUMNJIČENOG

Pronađena dva kofera s posmrtnim ostacima u Velikoj Britaniji, pokrenuta velika potraga

Na mostu Clifton u Bristolu, gradu u Velikoj Britaniji, pronađena su dva kofera sa posmrtnim ostacima, zbog čega je u ovoj zemlji pokrenuta velika potraga.

Kako je objavila lokalna policija, prijavljen im je sumnjivi muškarac koji je na most došao s koferom. Dok je ekipa policije došla do mosta, muškarac je nestao, a pronađena su dva kofera.

Žrtva i osumnjičeni još nisu identifikovani, ali je policija u Bristolu objavila opis osobe za kojom se aktivno traga.

"Osumnjičeni je opisan kao crnac s bradom. Nosio je crnu Adidas bejzbol kapu, crne traperice, crnu jaknu, crne tenisice s debelim bijelim đonom i imao crni ruksak. Do mosta je stigao taksijem", rečeno je iz policije.

Policija je dodala da ne mogu potvrditi jesu li ostaci više od jedne osobe te da će obdukcija biti obavljena u četvrtak.

"Za sada nismo svjesni bilo kakve trenutne opasnosti za širu javnost", izjavila je policija. Također su najavili pojačane ophodnje na području.

'Naš trenutni prioritet je locirati čovjeka koji je odnio kofere do mosta, identificirati preminulu osobu i obavijestiti njihove najbliže", rekla je policija.

Izvor:Klix.ba

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.