Britanija traga za ovim čovjekom: Na mostu ostavio kofere s dijelovima tijela
Foto: UK policija

Britanija traga za ovim čovjekom: Na mostu ostavio kofere s dijelovima tijela

Policija u Britaniji koja traga za muškarcem za kojeg se vjeruje da je ostavio dva kofera s ljudskim ostacima na Visećem mostu Klifton (Clifton Suspension Bridgeu) u Bristolu objavila je sliku osumnjičenog.

Policija je juče primila dojavu o muškarcu s koferom koji se ponaša sumnjivo na mostu. Kad su policajci stigli deset minuta kasnije, osumnjičeni je otišao, ostavivši kofer. Drugi kofer je pronađen nedugo zatim. Oba kofera su sadržavala, kako se vjeruje, ljudske ostatke.

Policija je pokrenula potragu za osumnjičenim i radi na identifikaciji preminulog. 

Na konferenciji za novinare, gradonačelnica Bristola, Viks Hauard-Melen, objavila je sliku osumnjičenog. 

Saopšteno je da je muškarac došao taksijem, a vozilo i vozač su identifikovani i pomažu u istrazi. 

Hauard-Melen je rekla: "Ovo je vrlo uznemirujući incident i potpuno razumijem zabrinutost koju će izazvati među našim zajednicama. Naš neposredni prioritet je da pronađemo muškarca koji je donio kofere na most, identifikovati preminulog i obavijestiti njegove bližnje."

Policijski kordoni i vozila blokirali su pristup oba kraja mosta, koji inače ima prosječno 11.000 prelazaka dnevno.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.