Tramp zaprijetio Zakerbergu: Ako postanem predsjednik, poslaću ga u zatvor na duže

Tramp zaprijetio Zakerbergu: Ako postanem predsjednik, poslaću ga u zatvor na duže

Kandidat za predsjednika SAD Donald Tramp ne želi da Mark Zakerberg zaboravi na njihov dugogodišnji sukob.

Bivši predsjednik je na društvenoj mreži Truth Social napisao da će „izborni prevaranti” biti u zatvoru ako bude izabran u novembru. On je u saopštenju pomenuo izvršnog direktora Mete.

- Nemaju stida! Sve što mogu da kažem je da ćemo, ako budem izabran za predsjednika, goniti prevarante na dosad neviđenim nivoima. Biće poslani u zatvor na duže vrijeme, rekao je Tramp.

U objavi iz februara 2023. na Truth Social, Tramp je optužio osnivača Fejsbuka za izbornu prevaru, citirajući izvještaj Foks njuza u kojem se navodi da se Zakerbergova donacija od 2 miliona dolara izbornoj komisiji Džordžije istražuje, prenio je Business Insider.

- Zašto nije procesuiran? rekao je tada i dodao: „Demokrate znaju samo da varaju. Amerika to više neće trpjeti!“

Nema dokaza da su Zakerbergove prethodne donacije bile pristrasne.

Vjerovatnoća da će Tramp biti izabran svakim danom raste. Tramp je ispred Bajdena u mnogim nacionalnim i ključnim anketama nakon što je predsjednik imao katastrofalnu debatu, obilježenu greškama i nekoherentnim rečenicama.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.