Ukrajinski premijer iznenada posjetio Poljsku radi razgovora s Tuskom

Ukrajinski premijer iznenada posjetio Poljsku radi razgovora s Tuskom

Ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski sastaće se s poljskim premijerom Donaldom Tuskom u Varšavi 8. jula, navodi se iz kabineta premijerau saopštenju objavljenom na društvenoj mreži X.

U saopštenju se navodi da će se sastanak održati u 13.10 sati po lokalnom vremenu, piše Radio Slobodna Evropa.

Nije objavljeno više detalja.

Sastanak će biti održan u trenutku kada su ukrajinske vazdušne snage stavile cijelu zemlju u stanje pripravnosti zbog sumnje na prijetnju vazdušnim napadima, dok se protivvazdušna odbrana borila da odbije jutarnji ruski raketni napad na Kijev.

Izvor:Pobjeda

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.