Najjači čovjek svijeta u borbi

ŠTA SMO OVO GLEDALI

Najjači čovjek svijeta u borbi "2 na 1" ostvario sjajan nokaut, bacao je braću po ringu

Nositelj titule najsnažnijeg čovjeka svijeta Eddie Hall (36) debitovao je sinoć u MMA sportu i to borbom po pravilima "dva na jedan" te je ostvario pobjedu nevjerovatnim nokautom.

Slavni strongman je sinoć učestvovao u dvorani Kralj George u Blackburnu na takmičenju World Freak Fight lige gdje se borio protiv dvojice takmičara istovremeno. Da stvari budu impresivnije, ostvario je pobjedu nokautom bacavši dvojicu rivala po ringu.

Hall je učestvovao na takmičenju zajedno s brojnim slavnim osobama i sportašima. Bio je to, istini za volju, zaista bizaran raspored borbi, a Hall je bio akter glavnog događaja večeri i borbe protiv braće Neffati, koji imaju više od 19 miliona pratitelja na TikToku.

Čuvena Zvijer rezervisano i taktički je ušla u meč u prvim rundama, dok su ga Nefatti braća jurila pop ringu, ali je onda u trećoj rundi sjajnim udarcem nokautirao jednog od braće dok je ovaj pokušavao izvršiti rušenje.

Eddie Hall just knocked a dude out COLD in a 2v1 MMA match

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.