Novi preokret nesalomivog Novaka za četvrtfinale Rolan Garosa

Novi preokret nesalomivog Novaka za četvrtfinale Rolan Garosa

Najbolji teniser svijeta savladao Fransiska Serundola.

Novi maraton i novi preokret nesalomivog Novaka Đokovića - najbolji teniser svijeta plasirao se u četvrtfinale Rolan Garosa, pošto je nakon četiri sata i 37 minuta savladao Argentinca Fransiska Serundola sa 6:1, 5:7, 3:6, 7:5, 6:3.

Novak je još jednom pokazao da je stijena. Bio je jači od povrede, od Serundola i na krilima publike stigao do još jedne velike pobjede i do novog rekorda. Novak je večeras ostvario 370. grend slem pobjedu i postao rekorder. Rodžer Federer ostao je na 369. 

Iako ima 37 godina Beograđanin nastavlja da piše istoriju. Nastavlja da oduševljava planetu. 

U četvrtfinalu branilac titule igraće sa boljim iz duela Kasper Rud - Tejlor Fric. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.