Ubijen Pljevljak Almir M. u Tomaševu pored Bijelog Polja?

Ubijen Pljevljak Almir M. u Tomaševu pored Bijelog Polja?

Kako Kodex.me saznaje, A.M. je pred polazak iz Pljevalja prema Bijelom Polju kontaktirao rodjake i rekao da ima neku obavezu u Bijelom Polju.

Pod još  nerazjašnjenim okolnostima njegovo beživotno  tijelo je nadjeno 30 metara od svog automobila u mjestu Tomaševo. Imao je povrede od kojih je nastupila smrt.

Kako nezvanično saznajemo radi se o  ubistvu.

Ima jedna verzija dogadjaja da se radi o samoubistvu,za šta kažu rodjaci od Almira M. da je to nemoguće. Jedan od njih koji živi u Njemačkoj čuo se sa A.M. samo sat vremena ranije,i kako on kaže A.M. je bio nasmijan,šalio se i naručio mu auto da kupe za njega u Njemačkoj, prema tome nema šanse da se radi o samoubistvu.
Uskoro opširnije...

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.