Holandija: Mačka ušetala u Skupštinu grada i napravila štetu od 20.000 eura
Ilustracija

Životinja otvorila česmu koja je prouzrokovala štetu

Holandija: Mačka ušetala u Skupštinu grada i napravila štetu od 20.000 eura

Mačka se ušunjala u zgradu gradske skupštine u Dokumu, u Holandiji, otvorila česmu koja je potopila podove i namještaj, nakvasila zidove. Prema procjenama, šteta je oko 20.000 eura.

Šteta nastala zbog poplave koju je napravila mačka odložila je otvaranje tog dijela zgrade, dok se sve ne popravi, naveli su holandski mediji.

Radovi na renoviranju zgrade, koja pripada opštini Noardist-Frislan, počeli su u septembru. Otvaranje objekta očekuje se uskoro, ali će lijevo krilo zgrade morati da ostane zatvoreno još neko vrijeme zbog štete koju je napravila mačka.

"Kada su radnici koji izvode radove pronašli mačku, pronašli su i tragove štete, poplavljene podove, zidove pune vlage, natopljen namještaj... Šteta je procijenjena na 20.000 eura. Radnici su zatvorili slavinu koju je mačka otvorila i napravila poplavu", istakao je predstavnik za štampu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.