ODT Ulcinj: U toku izviđaj u vezi sa incidentom na sjednici SO, nijesu pronađeni tragovi suzavca

ODT Ulcinj: U toku izviđaj u vezi sa incidentom na sjednici SO, nijesu pronađeni tragovi suzavca

Službenici policije prikupljaju obavještenja od lica koja su bila prisutna sjednici kao i od drugih građana

Osnovno državno tužiilaštvo (ODT) u Ulcinju saopštilo je da je u toku izviđaj povodom incidenta na sjednici Skupštine opštine. Iz ODT-a su kazali da prilikom pregleda nisu pronađeni tragovi koji ukazuju da je kritičnom prilikom korišćen suzavac, prenosi Portal RTCG.

Podsjećamo, sinoćnju sjednicu ulcinjskog parlamenta obilježio je incident, kada je ispred sale bačenm kako se sumnjalo, suzavac. Policija je nakon toga stigla u Opštinu i nije dozvolila ulazak nikom osim odbornicima. Pojedincima je ukazana hitna medicinska pomoć. U jednom trenutku zgrada je ostala u mraku zbog oštećenja dalekovoda, pa je sjednica prekinuta.

- Po nalogu dežurnog tužioca službenici Uprave policije su izvršili pregled prostorija u kojoj se održavala sjednica. Prilikom pregleda nisu pronađeni tragovi koji ukazuju da je kritičnom prilikom korišćen suzavac. Utvrđuje se da li je korišćeno neko drugo hemijsko sredstvo - navodi se u saopštenju ODT-a.

Službenici policije prikupljaju obavještenja od lica koja su bila prisutna sjednici kao i od drugih građana.

- Izuzet je video materijal koji je zabilježen tokom sjednice i vrši se pregled tog materijala. Policija u saradnji sa tužiocem preduzima i druge radnje o kojima će javnost biti obavještena - kazali su iz ODT-a.

Izvor:Pobjeda
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.