Ovo je žena izbodena kod Sjenice: Evo šta je razlog krvavog sukoba

Ovo je žena izbodena kod Sjenice: Evo šta je razlog krvavog sukoba

Nju je izbola snaja poslije žestoke svađe!

Bajra Lakota (66) iz sela nadomak Sjenice, ubijena je sinoć nakon svađe sa snajom L. A. A. (39) koja je, kako se sumnja, izbola nožem, a potom krvava pobjegla u jedan hotel u Užicu  gdje je ubrzo uhapšena.

Kako smo ranije pisali, osumnjičena je lišena slobode sinoć u jednom hotelu u blizini autobuske stanice. Svađa između snaje i svekrve kulminirala je navodno, nakon što je osumnjičena krivila žrtvu da je ona uzrok razvoda njenog sina i nje.

- Osumnjičena L. A. A. je sinoć nakon svađe dograbila nož i izbola svoju svekrvu Bajru u porodičnoj kući. Nesrećna žena imala je nekoliko ubodnih rana po cijelom tijelu. Krvi je bilo na sve strane. Bajra je ležala u lokvi krvi, a njena pomahnitala snaja onako krvava izletjela je iz kuće - navodi naš izvor i dodaje:

- Bajra je u međuvremenu podljegla teškim povredama koje je zadobila od snaje. L. A. A. je pobegla u nepoznatom pravcu, a brzom i efikasnom akcijom policije osumnjičena je uhapšena u užičkom hotelu.

Istraga je u toku i nju vodi Više javno tužilaštvo u Novom Pazaru koje će utvrditi sve detalja jezivog zločina. Inače, kako smo izvještavali, osumnjičena je nakon razlaza od supruga, otišla da živi u Bosnu i Hercegovinu.

- Osumnjičena je u Srbiju došla nekoliko dana prije zločina sa jednom ženskom osobom - podsjeća izvor.

Izvor:Snadžak danas

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.