Viši sud: Katnić prekinuo štrajk žeđu

Viši sud: Katnić prekinuo štrajk žeđu

Pritvoreni bivši glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić danas je prekinuo štrajk žeđu – potvrđeno je iz Višeg suda.

“Ovaj sud je od Uprave za izvršenje krivičnih sankcija obaviješten da je M. K. 27. maja prekinuo štrajk žeđu, dok još uvijek štrajkuje glađu”, navodi se u odgovorima dostavljenim Pobjedi.

Katnić je započeo štrajk glađu, dan nakon hapšenja ,15. aprila ujutro, a od 6. maja je štrajkovao i žeđu. On je danas nakon 21 dan štrajka žeđu popio vitaminski sok. Kako su nam saopštili naši izvori, Katnić je izgubio oko 25 kilograma na težini.

Bivši glavni specijalni tužilac 14. aprila uhapšen je u spektakularnoj akciji SDT zajedno sa nekadašnjim visokim policijskim funkcionerom Zoranom Lazovićem. Katnić se tereti da je bio član kriminalne organizacije koju je, prema navodima Specijalnog državnog tužilaštva, formirao Lazović, a čiji članovi su navodno postali i Lazovićev sin Petar, bivši službenik Agencije za nacionalnu bezbjednost, i bivši specijalni tužilac Saša Čađenović.

Ta grupa navodno je imala za cilj da štiti članove ozloglašenog kavačkog kriminalnog klana i jednog od vođa te grupe Radoja Zvicera.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.