Ulcinjaninu 30 dana zatvora zbog vožnje pod dejstvom kokaina i marihuane

Ulcinjaninu 30 dana zatvora zbog vožnje pod dejstvom kokaina i marihuane

Lj. M. (2000) osuđen je u hitnom postupku na kaznu zatvora u trajanju od 30 dana zbog upravljanja vozilom pod dejstvom opojnih droga.

Kako navode u saopštenju Suda za prekršaje Budva, sutkinja odjeljenja u Ulcinju Anka Kekić je kaznu izrekla nakon što su u postupku potvrđeni navodi optužnog akta da je okrivljeni 21. maja oko 22:50 časova na putu Ulcinj-Ada Bojana zatečen da upravlja pod dejstvom opojnih droga kokain i marihuana.

"Prisustvo navedenih opojnih droga policijski službenici su utvrdili preliminarnim ‘droga’ testom na mjestu izvršene kontrole, što je potvrđeno i laboratorijskim testom u zdravstvenoj ustanovi. Uz kaznu su mu određena i tri kaznena boda, kao i zabrana upravljanja vozilima u trajanju od šest mjeseci", navode u Sudu.

Zbog bojazni od ponavljanja prekršaja, sutkinja je odlučila da kaznu zatvora izdrži u UIKS Spuž prije pravosnažnosti rješenja.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.