Željko Samardžić priredio Podgorici spektakularan koncert, Dan nezavisnosti na prepunom gradskom trgu

Željko Samardžić priredio Podgorici spektakularan koncert, Dan nezavisnosti na prepunom gradskom trgu

Trg nezavisnosti u Podgorici odavno nije bio pun kao sinoć, kada je podgoričku publiku okupila regionalna zvijezda Željko Samardžić.

Crnoj Gori i glavnom gradu za 21. maj poručuje:

„Ljubav nas je sve stvorila i ljubav je jedina koja nas može održati zajedno“, istakao je Samardžić.

Ubrzo nakon čestitke za 21. maj, zapjevao je hitove uz koje su uživale, ne samo starije generacije, već i puno omladine.

„U posljednje vrijeme često se družim sa podgoričkom publikom i vidim da su došli neki novi klinci koji poštuju i vole to što radim svih ovih godina. Često sam u Podgorici. Jako mi je stalo da zadovoljim sve one koji budu večeras u Podgorici, i da odu zadovoljni, s osmijehom na licu. Siguran sam da će zajedno sa mnom pjevati svi“, kaže Samardžić za Media Biro.

Tako je i bilo. Publika je uživala uz njegove hitove, ali i u atmosferi na Proljećnom pazaru.

pgpgpg54

Uz piće i delicije iz pazarnih kućica slavili su Dan nezavisnosti sa porodicom i prijateljima. Građani primjećuju da centar Podgorice odavno nije bio pun kao sinoć. Poručuju da su srećni što ih je juče, kao i prije 18 godina, na istom mjestu okupio 21. maj, dan kada je Crna Gora prije 18 godina obnovila svoju nezavisnost.

Podgoričane je u centralnu proslavu uveo jedan od njihovih omiljenih muzičara Edo Abdović. U bogatom repertoaru, nezaobilazna je bila i pjesma Podgorici.

Izvor:Antenam

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.