Slotovo prvo pojačanje u Liverpulu?

Slotovo prvo pojačanje u Liverpulu?

Arne Slot je naslijedio Jirgena Klopa i već se bacio u akciju. Navodno, krilni napadač PSV Ajndhovena Johan Bakajoko je prva želja holandskog stručnjaka.

Slot je imao priliku da igra sa Fejnordom protiv brzonogog Belgijanca i smatra da bi se odlično uklopio u njegov novi tim.

Bakajoko je tek napunio 21 godinu, a u PSV je stigao iz akademije Anderlehta 2019. godine.

Stasao je i zauzeo mjesto u prvom timu, a ove sezone je eksplodirao sa "dabl-dabl" učinkom od 14 golova i 14 asistencija na 48 utakmica u svim takmičenjima, te je jedan od najzaslužnijih što se titula vratila u Ajndhoven.

Navodno, PSV je spreman da ga pusti za sumu ispod 50 miliona eura, što je prihvatljivo i za Liverpul.

Bakajoko igra na poziciji desnog krila, te bi bio prava konkurencija i potom nasljednik Mohameda Salaha.

Ipak, vjeruje se da bi njegovim dolaskom neko morao i da ode, jer su tu i Žota, Darvin Nunjez, Luis Dijaz, Kodi Gakpo, pa je praktično baš velika gužva u ofanzivnoj liniji.

IZVOR:Antena

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.