PES: Smjenom Injac DPS želi da vrati praksu zloupotreba i korupcije
/ IVAN PETROVIC-IPE

PES: Smjenom Injac DPS želi da vrati praksu zloupotreba i korupcije

Vizija razvoja po mjeri ove partije je svima već dobro poznata - dok se jedna ruka drži na srcu tokom intoniranja himne, drugom se novac iz džepa građana prebacuje u sopstveni, saopštili su iz PES-a Odbornik DPS-a Vladan Arsović, iz svog iskustva stalno zaposlenog u sistemu Glavnog grada za vrijeme DPS-a, očigledno ne može da prihvati činjenicu da neko može raditi za Glavni grad kao nestranački profesionalac, saopštili su iz odborničkog kluba Pokreta Evropa sad.

– U potpunoj je zabludi ako misli da će bilo ko osim njega, obračun sa neodgovornim pojedincima koji su ranije vodili Podgoricu da shvati kao napad na sve zaposlene u sistemu.

Svojim reagovanjem na saopštenje gradonačelnice, kao i mnoge njegove partijske kolege, pokazao je da su za njega, DPS, grad i država jedno te isto, pa ne čudi rezonovanje da javne resurse treba tretirati kao privatne. Vizija razvoja po mjeri ove partije je svima već dobro poznata - dok se jedna ruka drži na srcu tokom intoniranja himne, drugom se novac iz džepa građana prebacuje u sopstveni. Zato je potpuno jasno da je takvima Olivera Injac najveća prijetnja - saopštili su iz PES-a.

Oni navode da je stoga, inicijativa za smjenu gradonačelnice Podgorice Olivere Injac pokušaj da se spriječi distanciranje aktuelne vlasti od prakse malverzacija, korupcije i zloupotreba.

– Takav pokušaj apsolutno korespondira sa odnosom DPS-a kada je u pitanju procesuiranje svih vrsta zloupotreba i na državnom nivou, sadržanih u materijalima koje je dostavio Europol. Zbog toga je DPS-u jako teško da nađe partnere u svojim političkim akcijama, pogotovo u trenutku kada je demokratska javnost šokirana stavovima koje javno zastupaju - kazali su iz PES-a.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.