Šaranović: Izjava Đeljošaja nije poruka Vlade, izražavam neslaganje sa pokušajem relativizacije hapšenja Perović

Šaranović: Izjava Đeljošaja nije poruka Vlade, izražavam neslaganje sa pokušajem relativizacije hapšenja Perović

Izjava potpredsjednika Vlade Nika Đeljošaja nije poruka Vlade. Izražavam neslaganje sa pokušajem relativizacije hapšenja Jelene Perović, rekao je ministar unutrašnjih poslova Danilo Šaranović.

Đeljošaj je na današnjoj pres konferenciji nakoj sjednice Vlade rekao da je izvještavanje o hapšenju direktorice Agencije za sprečavanje korupcije (ASK) Jelene Perović bio cirkus, a da joj Albanci možda pomognu da vrati novac ako je oštetila budžet.

"Ovo nije poruka Vlade, već jednog člana. Kao nosilac javne funkcije važno je da nastupamo na principijelnoj osnovi, a ne po svakom slučaju pojedinačno. Izražavam neslaganje sa ovakvim pokušajem relativizacije hapšenja Jelene Perović", rekao je Šaranović gostujući u emisiji Načisto.

Šaranović je kazao da je Đeljošaj korektan kolega i da sa njim ima korektnu saradnju.

Izvor: Vijesti
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.