Bijele hulahopke novi proljećni trend
/ SHUTTERSTOCK-PIXEL-SHOT

Bijele hulahopke novi proljećni trend

Rijetko se pojavljuje trend koji funkcioniše za modne revije, editorijale i ulični stil i – košta manje od salate u nekom restoranu. To se skoro nikada ne dešava. Ali, bele hulahopke su su se ovog proljeća pojavile na sve tri navedene modne platforme. Za malo novca, možete i vi biti u trendu ovog proljeća.

Na pistama su bijele hulahopke bile stilizovane s pletenim mini haljinama (Altuzarra) i crnim ili tamnoplavim suknjama (Tibi and Bevza). A onda su i čuvene modne blogerke sa Instagrama počele da se pojavljuju u zavodljivim bijelim hulahopkama– i jednostavnim i onim čipkastim. Uglavnom ih kombinuju sa šarenim komadim da bi postigle kontrast ili ih uklope u total look – bijelo od glave do pete.

Možda vam u prvi mah ne djeluju tako, ali hulahopke u bijeloj boji uopšte nije teško stilizovati. Možda će vam trebati malo inspiracije da biste započeli, a mi smo pronašli stajlinge koji vam mogu poslužiti kao vodič. Samo nastavite da skrolujete.

Kako stilizovati bijele hulahopke ovog proljeća ako želite da budete u trendu

Crno-bijela kombinacija

Ako želite da izgledate i moderno i elegantno, kopirajte ovaj autfit. Bijele hulahopke bile su suštinski dio Altuzzara modne revije na Nedjelje mode u Njujorku u februaru. Iako su predstavljene crvene hulahopke bile one o kojima se najviše pričalo, bijele su pobrali ogromnu pažnju, prosto su savršene za proljeće uz kratke haljine.

Kontrastne boje

Ako želite nešto upadljivije – i seksi, birajte kontrastne boje. Kombinujte bijele najlonke sa pink ili crvenim, modernim špicastim štiklama, kratkom plisiranom suknjom i kratkim teget džemperom.

Autfit za kancelariju ili poslovni ručak

Poslednja revija modne kuće Bevza (kako tvrde modni kritičari), bila najbolja do sada. A jedan od modnih detalja koji je privukao veliku pažnju bile su bijele najlonke. Odlično idu uz crne pantalone širokih nogavica, bijelu košulju i bijele štikle.

Monohromatski autfit

Ovog proljeća, možete stilizovati bijele  hulahopke sa komadima u beloj ili krem boji i kreirati neodoljivi monohromatski autfit. Nema greške…

Seksi mrežaste čarape

Ne, nisu rezervisane samo za nevjeste. I užasno su seksi. Istaknite svoje lijepe noge, obujte mrežaste čarape sa kratkom bijelom haljinom i bijelim štiklama,piše lepotaizdravlje.rs

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.